Winner Automotive – офіційний спонсор ФК «Динамо» Київ

Весною 2020 року група офіційних дилерів Renault, MG, Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley в Києві - компанія Winner Automotive  стала офіційним спонсором улюбленого столичного клубу «Динамо» Київ.

У рамках партнерства ми пропонуємо програму для усіх шанувальників та фанів українського футболу – Кешбек за придбання авто!

Якщо Ви є фаном ФК Динамо та знайомі із основними фактами футбольної тематики – Ви маєте можливість пройти коротке описування та отримати персональний кешбек за придбання авто Renault!

Отримати кешбек – переходь за посиланням http://surl.li/uxmy

Програма діє у термін до 30 жовтня 2021 року включно,  тільки для клієнтів-фізичних осіб, що проживають та території України та досягли повноліття.

 

Інфодовідка:

ФК «Динамо» Київ – київський футбольний клуб, багаторазовий чемпіон національного чемпіонату України, багаторазовий володар Кубка та Суперкубка України, постійний учасник Ліги Чемпіонів та Ліги Європи, володар Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА. Столичний клуб неодноразово був представлений у різноманітних рейтингах найкращих клубів світу. Зокрема «Динамо» посіло 8 місце в списку найкращих клубів світу 20-го століття за версією журналу Kicker, 16 місце в списку найкращих європейських клубів 20-го століття за версією IFFHS На даний момент київське «Динамо» посідає 31-e місце у рейтингу УЄФА.

alt