Старт сервісної акції «Підготуй свій renault до зими з вигодою»

Компанія Renault в Україні запускає сервісну акцію «Підготуй свій Renault до зими з вигодою» в офіційній дилерській мережі Renault. Період акції: з 16.10 до 10.12.2023 р.

alt
В рамках Акції Клієнтам офіційного сервісу Renault пропонується:

  1. діагностика гальмівної системи за 300 грн. з ПДВ1, яка включає в себе:
    • візуальний огляд гальмівної системи (гальмівних шлангів, супортів, дисків, колодок);
    • перевірка товщини гальмівних дисків та колодок спец інструментом;
    • зчитування інформації із електронних блоків ABS та ESP;
    • перевірку рівня та щільності гальмівної рідини;
  2. заміна деталей гальмівної системи зі знижками до 20%2на запасні частини та 10%2 на роботи.
  3. знижки на свічки запалювання та розжарення до 20%2.
  4. знижки на акумуляторні батареї до 20%2.

Акційна вартість діагностики гальм – за 300 грн з ПДВ1 – рекомендована на період Акції і діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин у офіційного Дилера Renault за результатами діагностики.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у Дилера Renault та реєстрації в системі My Renault (my.renault.ua).

Умови Акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

Програма «Вік Має Значення»

Для автомобілів віком понад 5 років (починаючи із 2017 року випуску і старше) на постійній основі діє програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижки до 20% на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

Знижки по Акції та програмі лояльності «Вік має значення» не сумуються.

Що таке запчастини Value+?
Лінійка запасних частин для власників постгарантійних автомобілів Renault\Dacia, які відрізняються оптимальною якістю та більш низькою ціною.

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а ще й вигідне!

My Renault
My Renault

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на початок жовтня 2023 року з My Renault вже понад 95 500 власників Renault.

1Під спеціальною рекомендованою ціною діагностики гальмівної системи автомобілів Renault будь-якої моделі мається на увазі рекомендована ціна від 300 грн. з ПДВ. Вказана акційна/спеціальна ціна діагностики гальмівної системи автомобілів Renault є рекомендованою на період дії Акції та включає візуальний огляд гальмівної системи (гальмівних шлангів, супортів, дисків, колодок), перевірку товщини гальмівних дисків та колодок спеціальним інструментом, зчитування інформації із електронних блоків ABS та ESP, перевірку рівня та щільності гальмівної рідини. Спеціальна ціна на діагностику діє за умови виконання заміни запчастин за результатами діагностики в офіційній дилерській мережі Renault.

2 Під вигодою/знижкою мається на увазі знижки до 20% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини гальмівної системи та системи запалювання автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни. Знижки на запчастини надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: https://www.parts.renault.ua.

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Кількість акційних запчастин обмежена.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Пропозиція діє з 16.10.2023 до 10.12.2023р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).