Ласкаво просимо до нашого сайту
Renault в Україні презентує абсолютно новий купе-кросовер Renault Arkana

Зустрічайте абсолютно новий купе-кросовер Renault ARKANA, який приваблює погляди і формує новий тренд в SUV-сегменті

Позашляхові якості абсолютно нового купе-кросовера підкреслено суттєвим дорожнім просвітом, короткими звисами та широкими колісними арками в поєднанні з колесами великого діаметру. У той же час висхідна поясна лінія кузова і спадаючий профіль даху роблять силует нового Renault ARKANA більш динамічним і спортивним.

alt
SUV-платформа
SUV-платформа
Renault ARKANA - перша модель Альянсу на українському ринку, що базується на модульній SUV-платформі нового покоління. В конструкції шасі понад 55% компонентів є новими в порівнянні з моделями SUV, що нині виробляються. У той час як решта 45% шасі визнані кращими технічними рішеннями, які зарекомендували себе і користуються попитом у клієнтів.
Новий двигун
Новий двигун
Renault ARKANA - перша модель на українському ринку, оснащена новітнім бензиновим двигуном TCe 150 з турбонаддувом (150 к.с.), розроблений Альянсом Renault-Nissan у співпраці з концерном Daimler, що поєднується з автоматичною трансмісією CVT X-Tronic нового покоління та інтелектуальною системою повного приводу.
MULTI-SENSE
MULTI-SENSE
Для Renault ARKANA з двигуном TCe 150 пропонується система персоналізації налаштувань водіння MULTI-SENSE: контролюючи відгук двигуна, алгоритм роботи CVT X-Tronic і рівень зусилля на кермі, MULTI-SENSE дозволяє водієві обрати один з трьох режимів водіння в залежності від ситуації (Sport, Eco , My Sense). Окрім цього кожен з режимів пропонує особливі настройки клімат-контролю і системи атмосферного підсвічування салону Ambient light.
Інтер'єр

Яскравий, інноваційний зовнішній вигляд ARKANA знайшов продовження і в інтер'єрі, який відрізняється продуманим простором, ергономікою і комфортом.

Український ринок
Український ринок
Серійне виробництво Renault ARKANA для українського ринку налагоджено на заводі "ЗАЗ" в Запоріжжі з машинокомплектів, що поставляються з московського заводу Групи Renault. Весь технологічний процес проходить з урахуванням всіх стандартів і вимог до виробництва та контролю якості Групи Renault.
Оптимально підготовлений
Оптимально підготовлений
Renault ARKANA - це купе-кросовер, що ідеально підходить для експлуатації в українських умовах. Завдяки відмінній геометрії, високому кліренсу, енергоємній підвісці з великим запасом міцності, а також надійній системі повного приводу ARKANA відмінно пристосований до експлуатації в специфічних дорожніх і кліматичних умовах України.
 
Спеціальна пропозиція

З «Renault Бонус» ARKANA зі знижкою 30 000 грн.

  • Економія при оформленні авто (пенсійний фонд, платіж КАСКО)
  • Ставка у гривні не змінюється протягом періоду кредитування.
  • Максимальний строк кредитування:

               для фізичної особи – 7 років,
               для юридичної – 5 років.

  • Перший платіж - від 10% до 50% від вартості автомобіля.
  • Відсутність щомісячних комісій

*Знижка 45 000 грн. діє при купівлі автомобіля в кредит за програмою Renault Бонус+5 з опцією «Сервісний контракт 5». Renault Бонус+5 – кредитна програма, яка передбачає придбання автомобіля з опцією «Сервісний контракт 5», у кредит.

**Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. Спеціальна ціна за умовами придбання в кредит за програмою Renault Бонус для фізичних осіб. Кредитні пропозиції діють з 01.09.2020 до 30.09.2020.